Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere
plattatill dem något. Skulle vara kul att utmana någon/några i veckans tekniskautmaning. Tills dess, håll till godo med Birgittasbästa, alltså minabästa
Det är förresten gott till det mesta ochotroligt enkelt att göra. Jag antar attgrillarna gått varma ochatt det nästan är svårt atturskilja varandra för allt grillos som lägrar sig överallt
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra ochinte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Lägg i en kastrull tillsammans med dill, vatten, buljong, vinäger, lagerblad och pepparkorn. Såsen får man nästan gratis för att man bemödat sigatt göra ett gott spad av blandade rotsaker istället för den sedvanliga kokade potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.