Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rödvinssås. Gör den själv, det är både enkelt och gott. Rödvinssås sätter piff på allt stekt kött. Vispa ner smöret i klickar och tillsätt färsk timjan
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. När man inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.