Garnera med mynta. Varva blåbär, crunchochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunchochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
Toppa kesokvargen med hallonsylten ochcrunchet. Hacka några valnötter och mandlar, torrrosta på högvärme i en stekpanna (håll noga koll), sista minutrarna rosta även med någon msk havregryn och sista minuten några tsk kokosflingor
Torskrygg och ljummen gurksallad med äggkräm, svamp ochcrunchPortioner. Skala gurkorna Dela dem på längden och ta ur kärnorna Skär gurkorna i trekanter Koka upp vatten, socker och ättika Slå vätskan över gurkbitarna Hacka dillen och vänd ner den i gurkblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.