Häll grädden i en bunke och vispa med elvisp tills grädden är lagom fast. Lägg färska eller halvt tinade bär i en annan skål och mosa lätt med sked eller gaffel
Först blev det kombinerad tentafest och födelsedagsfirande i torsdags, i fredags tog jag mig till Göteborg och gick på halloweenfest med ett härligt gäng bestående av ingenjörsstudenter och igår gick jag direkt från tåget till nästa fest
Jag fick i Naturalbox (septemberboxen) med en påse Cassavachips från Renée Volatire. Från det att jag kom innanför dörren tog det mig ungefärr 1 minuter innan jag slet upp påsen och provade
Hacka några valnötter och mandlar, torrrosta på högvärme i en stekpanna (håll noga koll), sista minutrarna rosta även med någon msk havregryn och sista minuten några tsk kokosflingor
Här kommer iallafall recept på denna underbara bärmousse som jag sitter och äter på nu. Denna fredag har varit bra, några få lektioner, klädsim med klassen, slutade tidigt, shopping med en kompis och sedan filmtittande resten av eftermiddagen och kvällen med samma kompis
Jag har startat morgonen med müslibak. Det godaste med müsli är ju frukbitarna som ofta är alldeles för få, russin brukar det finnas i överflöd, men det är ju de andra frukterna som är godast
Förvara sedan müslin i en burk med tättslutande lock. Nu i sommartider brukar frukosten spela en central roll då det äntligen finns tid att sitta ner tillsammans och njuta
Australian crunch är en kaka som brukade serveras som efterrätt i engelska skolor, tillsammans med knallgrön mintsmakande vaniljsås (mintcustard), kan inte bestämma mig för om jag tycker det låter gott eller inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.