Lägg upp rispappernapå et tserveringsfat/skärbräda. Om inte, så hittar ni det receptet på denna länk, men jag har egentligen använt mig av samma koncept idag - bara ändrat lite på storlek och fyllning
Strö över en nypa vaniljpulver på varje friterat rispapper och upprepa tills du friterat allt. Från en följare på Instagram fick jag tipset om grapefrukt
Ta upp med en tång och låt rinna av på hushållspapper. Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Dela de på mitten så de inte blir lika höga, då går det mycket fortare att fritera
Fritera i en fritös eller stor gryta i 180°C olja, mät med hushållstermometer eller en bit vitt bröd som ska få fin färg och bli knaprig på ca 1 min. Fritera 2-4 min eller tills dom har fått en fin gyllene färg och låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.