räkor. Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Jag börjar med ett gott och salt tilltugg. Nu ska jag börja fylla bloggen med lite tips inför nyårs. Jag ska bara handla alla klappar, pynta granen och fixa lite sånt först
8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Hacka räkoroch ägg grovt. Blanda med crème fraiche, dill, pepparrot och citronsaft. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.