Avgolemono 12 dl höns / kyckling buljong. 1100 g torkad orzo eller - 6 msk annat mjuk ris / pasta. 12 ägg. 14 msk citronsaft www.matklubben.se
Kycklinggryta med en grekisk avslutning -) Att röra i avgolemono (citron och ägg) i en gryta i slutet är tydligen en grekisk tradition för att fräscha upp grytor Mat och odla
Grekiska frikadeller med krämig citronsås Giouvarlakia avgolemono som det heter på grekiska serverade min svägerska till barnen när vi var i grekland första gången Marlenes Smakupplevelser
Grekiska frikadeller med krämig citronsås Tvätta riset i rikligt med vatten ca 5 ggr. Blanda ordentligt samman färs, ris, lök, persilja samt 3 äggvitor, salt, peppar och olivolja (spara gulorna till senare) Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.