Att variera sig är svårt men lyckas du banka in de här grunderna är du en. god bit på väg. Nästa vecka tittar vi närmare på fiberrika grönsaker/rotfrukter och hur du
Ett hungrigt gäng väntade på mat, så det blev en suddig mobilbild tyvärr. Jodå, jag tänkte att vi ska haka på trenden att äta mer grönsaker och mindre kött
Skala och mixa löken. Blanda lök, ägg, salt och peppar. Forma till lagom portionsgformaröppna upp en liten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje
Blandade i lite kokta belugalinser också och som middag åt jag även matvete till auberginesalladen. Ännu ett recept inspirerat och hämtat från paret Caldicott's World Food Café 2, Caldicott som även driver en restaurang i London med samma namn som kokböckerna, men till skillnad från den indiska masalan jag skrev om förra veckan kommer denna rätt från Nordafrika och arabstaterna
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.