Mycket fräscht och gott som tillbehör till maten eller att ätas med en bit bröd. En god aubergineröra gjord av grillade grönsaker, smaken blir härligt rökig och mustig
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Tvätta auberginerna och stick hål på dem med en vass kniv så att de inte spricker i ugnen. Aubergineröra passar utmärkt till grillat kött eller kyckling
Gröp ur aubergineköttet ur skalet och blanda med smulad fetaost, rödlök, persilja, salt och peppar. Gott till grillad ciabatta som är penslad med olivolja och grillad några minuter på varje sida och kryddad med flingsalt
I somras åt jag en väldigt god aubergineröramed blomkål i. Blomkål är en av mina absoluta favoritkålsorter och när man steker den gyllenbrun i generöst med smör får man fram alldeles speciella smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.