Auberginegryta
matorama
matorama
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • Ingredienser
  • 1 st stor aubergine eller 2 små, ca 400 g 2 tsk salt
  • 1 st röd paprika
  • 1 st grön paprika
  • 2 st tomater
  • 1 msk fänkålsfrön
  • 1 tsk malen koriander
  • 1,5 tsk chilipeppar
  • 2 tsk svarta senapsfrön
  • 1,5 msk malen spiskummin
  • 1 tsk gurkmeja
  • 7 msk solrosolja
  • 2 sy salladslökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpuré
  • 2,5 dl matyoghurt (10 %)
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.