med ruccola. tillsätt senap till en skål med höga kanter. 60 gram ruccola eller sallad med gröna blad (valfritt)Skölj och skär zucchinin i grova bitar ex
Auberginegratäng redo för ugnen. Varva med aubergineplattor, mozzarella, aubergine, tomatsås osv. Jag fortsätter raskt med att fråga er hur ni har det i det kalla vinterlandskapet
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Servera med valfri dipp. Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. (följde recept från studentskrubb men med egen kryddning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.