Aubergine som kräftströmming
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Aubergine som kräftströmming
  • 4 - 6 portioner 2 auberginer, ca 400 g styck
  •  
  • Lag
  • 5 dl vatten
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 10 hela kryddpepparkorn
  • 3 hela vitpepparkorn
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 lagerblad 1 tsk salt
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk stötta dillfrön
  •  
  • Fyllning
  • 1 msk smör
  • 400 - 500 g strimlad purjolök
  • 2 krm salt
  • 1 tsk stötta dillfrön
  • 1 msk finhackad dill, färsk eller fryst
  •  
  • Sås
  • 500 g passerade tomater
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 krm grovmalen svartpeppar'
  • 2 tsk stötta dillfrön
  • 1 dl finhackad dill, färsk eller fryst

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.