Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
salt och malen svartpeppar. Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skala och riv vitlök. Gnid in vitlök och olja samt salt och peppar efter smak över varje auberginehalva
När jag äter ute så vill jag bli glatt överraskad av maten, inte ledsen och besviken. Skivade och räfflade morotsslantar fick jag senast på lågprishaket Ganesha
Hetta upp oljan i en kastrull och hacka vitlöken fint. Häll över tomaterna och ha i tomatpurén. Koka upp och låt sedan såsen koka minst en halvtimme på svag värme
Jag vill lära mig att laga mer kurdisk mat och har nu hittat till en blogg som har kurdiska recept. Jätte bra att hitta inspiration ifrån och ändra om lite som man vill ha det
Lägg dem på hushållspapper och strö salt över dem. Hacka lök och vitlök fint. Slå på tomaterna, lägg i buljongtärningen och krydda med basilika och lite malen svartpeppar
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. Och även om rätten kräver få ingredienser och är superlätt att laga så är den ett exempel på att vissa rätter inte kräver behöver komplicerade ingredienser för att resultatet ska bli fantastiskt
Fylld aubergine med kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginen och gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Varva sås kassler och lasagneplattor igen form avsluta med sås. 25 g smör4 msk vetemjöl7 del mjölk0,5 tsk salt0,5 tsk svartpeppar 1 zucchini 300 g tunnskivad kassler200 g lasagneplattor170 g riven ostSmält smöret vispa i mjöl och späd med mjölk krydda. När det är 10 min kvar ta av folket och strö över osten och gratinera klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.