Idag testar vi auberginemed nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag. Lägg i färsen och vänd runt med en gaffel till dess att köttet är genomstekt
Hacka mozzarella och fördela över de fylldaauberginehalvorna. Man använder inkråmet från auberginenoch blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld med köttfärs och annat gott. Man kan sedan tömma över paprikasaften i köttfärsröran för den goda smaken den tillför och reducera ner lite längre i stekpannan
När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprikaoch lök och stek en stund tills allt mjuknat något
Fyll dem sedan till bredden med färsblandningen och keso, innan du sätter tillbaka locket. Idag gav vi donken och alla pizzerior en fetingdiss, för att istället festa på dessa skönheter
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Fyllningen av ricottaost och rostad paprika får en härlig touch av rivet citronskal
Blanda samman löken med pepparrotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank
Fylld auberginemed kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Serveras med en matig sallad. Ta ut auberginenoch gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Häll oljan i en ugnsfast form, Lägg i vitlöken, paprikanoch oregano. En otroligt god och relativt enkel rätt med smaker från Italien som passar fint som helgmat och gärna med ett glas vin till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.