Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamed tomatsås ochbulgur eller pasta. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Här gjorde jag nyttig sallad medaubergine, blomkål ochbulgurmed grekisk fårost. Här valde jag fräsa aubergin i lite olivolja och rosta blomkål i ugnen först och sedan blandade med samtliga ingredienser till en varm sallad
Här gjorde jag nyttig sallad medaubergine, blomkål ochbulgurmed grekisk fårost. Här valde jag fräsa aubergin i lite olivolja och rosta blomkål i ugnen först och sedan blandade med samtliga ingredienser till en varm sallad
Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Tillsätt grädde och smaka av med salt, peppar och soja. Riv brödet i små bitar och lägg i en bunke. Servera biffarna med såsen, kokt potatis, blomkål och broccoli
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.