75 procent
av surdegsstarten och mata den sedan enligt samma princip som tidigare: 1 dl vatten och 1 dl valfritt mjöl utan tillsatser”. I stort sett samma tips som Martin ovan. Finns det inte fler alternativ? Han anger även ”tillsätt mer mjöl och rör om ifall surdegsstarten har skiktat sig”. Ja, jag skulle nog säga att min surdeg har skiktat sig. Så det kanske bara är mjöl som behövs?
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Har man för många olika smaker så kan det lätt bli konstigt, och istället för att smakerna lyfts fram så kan dem försvinna och tårtan blir smaklös
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Så härligt med en månad där så många får anledning att fira. Och ska det vara tårta så ska det vara ordentligt, dvs en dripcake fylld och dekorerad med en massa godsaker
Förvara surdegsstarten i rumstemperatur med locket på glänt så attluftens bakterier når smeten. I stället för att använda diskmedel kan du ställa in burken i en varm ugn i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.