Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning avjordgubbaroch pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätit någonsin. Dela jordgubbaroch lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel
Smält den vita chokladen och smöret över ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera medjordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Blanda alla ingredienser och fyll på med isbitar. Uteslut då vinet och tillsätt mer sockerdricka eller fruktsoda, alternativt använd ett alkoholfritt vin
Du kan välja att göra ett lite högre "berg" av marängen om du vill. Jag handvispade marängen i vattenbadet vilket var jobbigt så ett tips är att använda elvispen istället
kastrull med kokande vatten), ställ den sen åt sidan så den får svalna. Glöm inte att ta dom passionsfrukterna som är ordentligt skrynkliga det är dom som är mest mogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.