Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
Sköldkörteln och problem kopplade till sköldkörteln är något som jag ofta får frågor om. Det är heller inte ovanligt att personer som anlitar mig för hjälp med kostrådgivning har problem med sin sköldkörtel
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Jag hade några fula bruna bananer hemma som jag behövde bli av med, så googlade "bananbröd". Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera
Se till att inte snåla med färgen. När du har färgat frostingen, häll varje färg i varsin påse. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Medans jag sitter här och skriver kom jag att tänka på att det var någon av er följare som efterlyste bra, varm mat att ta med ut på utflykt i termos och det är ju inte mycket som passar bättre än det här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.