Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Hon har kommit in i en period där hon pratar väldigt mycket om miljön och vad man kan göra för att motverka miljöförstöring och kommit på att vi faktiskt bör äta mindre kött här hemma ( älskar när barnen tar egna initiativ
Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera denmed ett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innan serveringenmed lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
De mindre mogna frukterna passar utmärkt att göra en sallad av. Salta och peppra med svartpeppar. Ni som av olika orsaker inte gillar fläsk kan med fördel använda kycklingbröst
Smöraenliten ugnsfast form och lägg i rabarberbitarna. Inte ens någon med tillräcklig skärpa) men också för att jag helt glömde av när och var jag fick idén till efterrätten
Det är en häftig känsla att man med bara mjöl ochvatten kan göra sin egen jäst. Jag kom i kontakt med surdeg för ungefär ett år sedan genomboken "Surdegsbröd, recept och tips från en hemmabagare" av Martin Johansson
Att istället för att laga en "riktig" rätt, bara kombinera några olika smårätter med olika färger, smaker och texturer för att skapa en lite annorlunda ochenkel måltid
(nästan löjligt att skriva ner detta som ett recept. Stek lite valfritt köttoch servera med hummus ocheventuellt några potatisklyftor, samt naturligtvis ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.