Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar medskratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Det är ganska lätt att känna efter med, gör något mycket lätt ansträngande (typ spring uppför en trappa) - om hjärtat bankar hårt efter det så ska man nog inte anstränga sig mer (det här är min egen metod, inget vetenskapligt utan bara lite tanke bakom)
Ugnsformen med de rullade spättafiléerna kan stå färdig, bara att köra den i ugnen. Antingen skulle man köra lastbil eller också skulle man gå runt med vit rock och bota människor
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Det här bjöd jag bland annat på igår när våra goda vänner var över på en fredagsöl med lite plock till
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.