I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga föratt torka maten
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut. Degrullen går bra attförvara i frysen föratt sedan ta fram och grädda vid behov
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Men attans vilka svarta blickar jag fick från bror och övriga familjemedlemmar. Hur fasen kunde man tro att dessa skulle kunna rubbas manuellt, när det flyttats en gång innan, men då med hjälp av grävmaskin
Jobba sedan en liten bit i taget nedåt längst sidorna och pressa ut luften. Det är lite svårt att beskriva så mitt tips är även att ni söker på youtube och tittar på videor om detta, finns massor med bra klipp där
Frys in tårtbotten direkt efter att den är bakad och har svalnat. Kom ihåg att tänka upp-och-ner. Jag tänkte berätta hur jag gör när jag fyller en tårta
Kavla väldigt lätt ovanpå papperet så att papperet gör ett litet avtryck i sugarpasten. Se till att inte trycka för hårt, då dras sugarpasten ut och bokstaven blir avlång
En dag lite mer fett och mindre kolhydrater & en annan dag lite mindre fett och mer kolisar. Skillnaden mot nu och tidigare är att nu ser ungefär alla 6- 7 stycken måltider lika stora ut, i stället för 3 större och 3 mindre jag hade förut
misselaine jag och min träning, med sikte på fitness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.