Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Se till att skarven hamnar nedåt, så håller rullen ihop
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
I stället för jordgubbar kan man också använda hallon, blåbär eller några andra bär eller frukter. och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
När jag väl kom hem, tog jag av mig arbetspaltorna och klev i mysdressen, lagade frukost och njöt av att arbetsveckan äntligen kommit till ända ochatt jag hade nästan två hela dagar ledigt
Den där röklådan har visat sej vara en oerhört bra och spännande investering, det finns snart inte nåt som hamnar på våra tallrikar utan att dom varit ett varv i lådan först
För att göra det enkelt har jag gjort ett schema där de olika sysslorna är uppdelade veckovis, man har alltså varje sak en hel vecka, där kan man gå och kolla om man glömt bort vad man ska göra och det är lätt för mig att se vad alla har för syssla om jag mot förmodan skulle behöva påminna någon
Det har jag alltid gjort. När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.