Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, likaviktigt är det attkombinera smaker och färger innuti
Igår söndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt den där ljuvligatomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsikten där vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Eftersom jag intehade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, menhörrni gör det här och njut av rättentilleniskallbira eller ett glas porlande bubbel
Så ända ini hoppsan god, och jag harhaftden stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga attden här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något ihelgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Hackalöken och fräs deni smöret. När allt har fräst i nån minut, tillsättriset och rör om. Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA
Testa nu den här, lovar attdina gäster villha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsattemig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Efter atthalåtit tårtan stå ikylen över natten med fyllning och allt så började jag med locket. Ha sedan idenvitachokladeni omgångar tillsfyllningen är krämig
Jag hadeävenienordentligklick av limecurdenismörkrämen som jag spacklade tårtan med, vilket jag starkt kan rekommenderatill er som annars har svårt för smörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.