Börja medatt lägga gelatinbladet i blöt. Pressa i lime saften tillsammans med kokosmjölken. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Passar då på att rekommendera en god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike. Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor
Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Gör ett helt gäng attha i frysen, plocka sen fram och ät med en god sallad. Jag har eget företag och måste deklarera, fakturera, mm men min huvudsakliga sysselsättning är ändå att vara lärare
Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikro och häll den i en strut av smörpapper eller i en engångsspritspåse
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.