Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära påatt jag tilloch med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Skräpmatstillverkarna - de vet in i minsta lilla ingrediens vad de ska tillsätta i sina produkter så att vi inte kan stå emot deras godsaker, som egentligen är totalt onödiga för oss ur överlevnads- och näringssynpunkt
Säg finns det någon bättre stund än morgonen när livsandarna får vakna till i sin egen takt och man har tid att verkligen känna efter hur det känns i kroppen när den förbereder sig för en ny dag i vår tjänst
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt påkroppen under så pass lång tid på diet
Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här. Det är nu några veckor sedan vi sågs då en skidresa kommit emellan och det varit omöjligt att ses
Couscoussallad med fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vattenoch grönsaksbuljong
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.