Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Killarna sover fortfarande och jag har tillbringat arla morgonstund med attbaka och fota lite. Killarna lär blir glada när de kommer upp och vädrar nybakat till fikat och har ni några päron liggandes i skafferiet eller kylskåpet tycker jag absolut ni ska testa den här pajen
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig attbaka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till attbaka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Vissa bröd blir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. Solråg är ett odramatiskt och lättbakat bröd med mycket smak mot det lite sötare och lyxigare hållet
Värm vattnet med smöret i en kastrull, en gång avbrutna. Han tillade vattnet med smör. Sedan sträcka och skära mössor, jag kom ut 16 pajer med detta belopp. 1 kopp (250 gram) vatten
Jag är ingen person som brukar baka, eller någonsin varit särskilt bra på attbaka. Jag tyckte att det blev lite torrt så därför hade jag i lite smält kokosfett men det går säkert bra att blanda i mer vatten
Attbaka med surdeg kan verka komplicerat och svårt, men det är egentligen bara mjöl, vatten och lite kärlek (och kanske ett par tekniska detaljer till) som behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.