Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte attdenstorleken blev mycket bättre
Så ingen kan säga att jag inte använder mina kokböcker, finns ju massvis med inspiration i dom. Jag köpte ett kit med bakformar för att få rätt mått på tårtbottnarna (för att få samma perfekta skillnad mellan våningarna)
då var jag såklart tvungenattbakaenkaka. Min tanke innan var att jag skulle lägga rabarbern och smörkrämen emellan kakanmenden blev så lös trots attden var torr när jag tog den ur ugnen så därför fick det bli så här men vad gör väl det när det blev så där kletigt och gott
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Bara för att man är Viktväktare så betyder det inte att man inte kan ta enkaka. Mitt tips är då att frysa in kakorna och plocka endast fram så många som behövs, låt dem inte stå framme och fresta dig
Dela kakan på mitten och bred över smörkrämen. Här kommer den. Fläderkakamed smörkräm. Vispa ihop smöret med florsocker och vaniljsocker så det blir luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.