Se till att det inte kokar utan ta bort från spisen så fort det börjar bubbla i. Du kan låta mousen stå kallt något men inte för länge så denbörjar stelna
Förhoppningsvis kommer det många, många fler framöver. En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft
Nu är det dags för Mårtenssonarnaatt ta tag i lite "införhelgensmiddagsbjudningsfix", vi ska nämligen bjussa Perssons på mat i morgon så det står lite matförberedelser och städning på schemat
Nej, en mör, lätt krispig botten är ett måste för att göra pajen rättvisa. Här kommer min favorit, en variant som är enkelatt göra både vegansk och glutenfri, och som innehåller mindre fett än traditionella degar utan att det tummas på smaken
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Men som sagt, ska man anse sig vara kock, så måste man prova allt inom kokonsten och nu var det dags för den levande hummern
Efter att ha låtit tårtan stå i kylen över natten med fyllning och allt så började jag med locket. Och börja gärna prenumerera på min blogg om du inte redan gör det
Måla med ett lager med lite tjockare chalkpaint (vatten, gips, färg) och du vill ha pumpan slätare. När den är genomblöt kramar du ur vattnet och river ner pappret i massan och degar tills det blir en lera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.