…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. En tummen upp hälsning från Millian när han tog en tur runt ägorna, han var tvungen att kolla så att alla fåren var i hagen…
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde
Höstväder med blåst och regn. Det var vad som utlovades till den här veckan. Så redan i söndags bestämde jag mig för att den här veckan blir en bakvecka
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.