Fyll två höga glas med isbitar. Mät upp och häll på 4 cl gin i varje glas. Fyll sedan upp glasen med tonic water och garnera eventuellt med en skiva citron eller lime
Härligt, lite krispigt och snart börjar löven falla. Ikväll blir det nog både en och två drinkar när vi ska till Uppsala och träffa vänner från Handelsbanken, det ska bli väldigtroligt
Bråttas med en ljuvlig semesterlängtan och även en inte lika ljuvlig flyg-klimat-ångest. Men just nu sitter jag här och väntar på att bli redigt bortskämd av kocken med en hejdundrande middag
3 msk kakao. Öka värmen något och låt massan koka tills den når 113 grader (tar ca 15 minuter) och kyl sedan av kastrullen i ett kallt vattenbad. Vispa fudgen kraftigt tills den börjar bli matt, tar ca 0 minuter. Plasta under tiden en rektangulär eller kvadratisk form, ca 20x30 centimeter med plastfolie. Receptet kommer från Expressens/ GT bilaga Mitt Kök ca 25 rutor
Hittade receptet i en bilaga till GT, "Leva & Bo". 1 gul lök smör att steka i 1 msk socker (gärna rårörssocker) 1 tsk torkad timjan 1 msk balsamvinäger 400 g potatis 300 g jordärtskocka 6 sardeller 2 vitlöksklyftor 1 dl creme fraiche 2 dl matlagningsgrädde 1 dl mjölk salt och peppar 2 dl riven ost, gärna en vällagrad ½ ask körsbärstomater olivolja Sätt ugnen på 175 grader. 300 g jordärtskocka
Det är perfekt löpväder också och mina nya skor från Asics verkar ha gjort underverk för mina fötter som jag tidigare knappt kunde gå på efter ett långpass tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.