Fyll ett salladsblad med lite ris och kycklingfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja. Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs kycklingfärsen till den är helt genomstekt
Krydda med peppar och lägg åt sidan. Tillsätt nudlar, färs, salladslök, chili, socker och fisksås. Smaka av med salt och peppar och vänd runt koriander
Garnera eventuellt med klippt, färsk koriander. Smaka av med salt och peppar. Bryn purjolök och köttfärs några minuter i olja i en wokpanna eller stekgryta
Fyll ett salladsblad med lite ris och kycklingfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja. Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs kycklingfärsen till den är helt genomstekt
Fyll ett salladsblad med lite ris och hönsfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja. Hönsfärs. Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs färsen till den är helt genomstekt
Nudlar medkycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili. Toppa gärna nudlarna med strimlad purjo- eller salladslök och rostade sesamfrön
Fyll bladen medfärs, nudlar, frukt och grönt och rulla ihop. Skala och riv vitlöken och tillsätt den tillsammans med sweet chili och soja och låt steka någon minut till
Fräs färsen smulig i en het stekpanna med olja. Smaksätt med fisksås, soja, limesaft och socker. Tillsätt koriander och grovt hackade cashewnötter till färsen och rör om
Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken. Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Rör ihop sweet chilisås, teriyakisås, chilifrukt, pressad vitlöksklyfta, hackad koriander, finhackad ingefära, finrivet skal av lime, färskpressad limejuice och torkade, smulade kaffir limeblad
Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad. färsk mynta. Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Bryn kycklingfärsen i omgångar i wokpanna. Fast jag håller med henne gällande asiatisk mat. Fräs lök, chili, ingefära och vitlök i olja och blanda i kycklingfärsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.