11 kruka
korianderHetta upp en stekpanna och stek färsen smulig. Krydda med peppar och lägg åt sidan. Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Slunga hastigt runt pakchoibladen i olja i en het stor stekpanna eller wok. Tillsätt nudlar, färs, salladslök, chili, socker och fisksås. Dra av från värmen och pressa över limesaft. Smaka av med salt och peppar och vänd runt koriander.
Nudlarmedkycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili. Toppa gärna nudlarnamed strimlad purjo- eller salladslök och rostade sesamfrön
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad mednudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Medans laxen står i ugnen kan man sätta igång mednudlarna. Till nudlarna. Börja först med laxen. Häll av vattnet och skölj nudlarnamed kallt vatten de inte börjat klibba ihop sig
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Späd med mer vatten om det behövs. Sprid ut salladen på ett fat, lägg sedan ut nudlarna, morötterna och rödlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.