Fräs lök och vitlök i olivolja och tillsätt därefter, chili, lime och vin. Asiatiska musslor. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch medlime, chili och koriander
Både doft och smak är ljuvlig, den fräschaste doften av alla till och med. Vad tycker ni om koriander. Blanda samman med kycklingfärs och häll i fisksås och soja
Smaka av medlimesaft. Blanda i fisksås och limesaft. Asiatisk kycklingfärs medkoriander och chili. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
1 knippe färsk koriander, hackad. 1–2 lime, juicen. Denna salsa är bara bästa salsan (original receptet är från en god vän, Marcus) och finns i min bok
havssalt & svartpeppar. Här står jag och steker laxbiffar medkoriander, lime och chili. En favoriträtt här hemma och om du gillar koriander lika mycket som jag så är detta ett måste (om du inte gillar koriander så kan man såklart krydda med annat)
Pressa i lime och den hackade koriandern. Pressa i lime och den hackade koriandern. 200 g kycklingfile70 g kokt råris150 g grönsaker valfria1 tsk olivolja1/2 pressad lime1/2 msk hackad färsk korianderchili efter smak Skär ner kycklingen i bitar och bryn den med oljan. 200 g kycklingfile70 g kokt råris150 g grönsaker valfria1 tsk olivolja1/2 pressad lime1/2 msk hackad färsk korianderchili efter smak Skär ner kycklingen i bitar och bryn den med oljan. 1/2 pressad lime. 1/2 msk hackad färsk koriander. 1/2 pressad lime. 1/2 msk hackad färsk koriander
När det är dags att servera så bottna glasen med lite sallad, blanda sen ned lite av salladen i räkblandningen, lägg upp i glasen och stick ned lite sallad så att det ser luftigt och snyggt ut, avsluta med en klyfta lime och några korianderblad
Rör ihop alla ingredienser till salsan och smaka av med vinäger, salt och koriander efter tycke. Lägg några limeskivor i magen på varje fisk och gnid in insidan med lite flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.