Börja medpotatissalladen. Smaka av med ev mer salt och peppar. Varva dessa med. Grilla grillspetten på direkt värme, snurra spetten så de blir grillade runtom
Trä upp köttet på spett tillsammans med citronbitar och grön paprika. garnera med basilikablad. Grillfesten hölls hemma hos min svägerska Eva-Lena och hon stod för spett och tzatziki och jag gjorde potatissalladen
Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Servera grillspettenmed glasnudelsalladen, hackade jordnötter och en klyfta lime till. Skölj av med kallt vatten och låt droppa av ordentligt i ett durkslag
Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.