Denna vitkålssallad är syrlig och god. Ställ i kylen någon timme innan du serverar vitkålssalladen. Vitkålssalladen håller en till två veckor i kylskåp
Asiatiskvitkålssallad. Vitkålssalladen kan förvaras flera dagar i kylskåp. Potatisplättarna, där vi får tacka Köksalmanack 2015 återigen för ett fantastiskt recept, fick sällskap av en enkel men mycket god asiatiskvitkålssallad som vi hittade receptet på här. Tänk dig en 3-veckors sallad med lite asiatisk touch
Vitkål är en billig, fiberrik och c-vitaminrik grönsak som brukar finnas tillgänglig året om. Hemma hos oss gör vi över med ganska mycket vitkål eftersom vi äter pizzasallad till maten i stort sett varje dag
Gör en stor sats av den här goda vitkålssalladen när du ändå är igång… Vitkålsallad med varm dressing 1 vitkålshuvud 2 gula lökar 2 spetspaprikor 2 stora morötter 1 dl pressad citron 1 dl vatten 1 1/2 dl rapsolja salt och peppar 1
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.