Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kyckling. Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs kycklingfärsen till den är helt genomstekt. Fyll ett salladsblad med lite ris och kycklingfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja
Kyckling. Strimla kycklingen och skala och strimla löken. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Ranchdressing. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Skär kycklingen i mindre bitar. Tillsätt kycklingen och nudlar och blanda. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen tills den fått fin färg och är genomstekt i cirka 5–10 minuter, beroende på storlek. 3 st kycklingfiléer
Här serveras de krispiga kycklingbitarna med en fräsch råkostsallad med asiatiska smaker. Finns det något godare än superkrispiga kycklingbitar med saftig insida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.