Asiatiskkräfttilltugg. Det tillhör ju också livets god, så nu bjuder jag på smarriga asiatiska kräfttubes som passar perfekt innan maten till lite cava eller mousserat vin
Regniga och lite murriga sommardagar förgylls alltid av en god, värmande middag. Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Ella har deklarerat att hon bara ska laga asiatisk mat när hon blir stor. Förutom vitkål så är woken preppad med massor av smakrika ingredienser såsom chili, ingefära och vitlök
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Till glöggen gjorde jag flera sorters tilltuggoch godisarna jag gjorde i veckan dukades också fram. Här kommer receptet på ett av tilltuggen jag gjorde
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Skär alla grönsaker i tunna stavar och strimlor. Plocka örterna och placera på ett stort fat. Skiva biffen i tunna skivor, salta och peppra samt stek i stekpanna på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.