Häll i kokosmjölk, vatten ochlägg sedan i ingefära, currypasta och grönsaksfond. Lägg i tortellinin. Måndag igen och ikväll serverades en vegetarisk soppamed tortellini ochasiatiska smaker
Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Soppamedskinkaoch potatis. Till baguetterna åt vi en skink- ochpotatissoppa. Vi hade inte så mycket mat hemma och Barnet är sjuk så jag ville inte dra iväg och handla med honom
Läs mer här på Kostrådgivarna, i Lena Boströms mycket upplysande och intressanta inlägg. När jag hittade rätt mycket smörsopp i helgen så kom den här soppanmedasiatiska smaker till
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Koka upp grädde med lite valfritt örtsalt, ochlägg ned kålen. Grönkål är - precis som all sorts kål - supernyttig, och innehåller massor med vitaminer och mineraler
strö över det andra hackade äggetoch lite paprikapulver garnera med salladsblad. rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver
Vid servering värm upp purjolöken ochlägg på tallriken, toppa med fisk. Putsa fiskfilén och salta, peppra ochlägg filéerna ihoprullade i en smord ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.