Asiatisk pumpa med ingefärsaioli
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 1 st butternut squash
  • 2 tsk chiliflakes
  • 3 tsk sesamolja
  • 3 msk rapsolja
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 2 tsk salt
  • 0,5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 dl jordnötter rostade
  • och saltade
  • 1 knippe koriander
  • 1 st ägg
  • 2 dl rapsolja
  • ½ st lime saft
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • 2 tsk ingefära riven
  • 1 st butternut squash
  • 2 tsk chiliflakes
  • 3 tsk sesamolja
  • 3 msk rapsolja
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 2 tsk salt
  • 0,5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 dl jordnötter rostade
  • och saltade
  • 1 knippe koriander
  • 1 st ägg
  • 2 dl rapsolja
  • ½ st lime saft
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • 2 tsk ingefära riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.