Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivoroch strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Till mig och mannen serverar jag nudelsoppan som ni ser på bilden. Jag gillar min soppa med mera sting i och brukar röra ner lite grön curry i min och mannens buljong efter att jag har tagit undan lite till barnen
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivoroch strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Kålroten tar längst tid på sig så gör den gärna lite tunnare än potatisen. Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Vi har testat några recept och jag vill gärna dela med mig av denna gratäng pålinser till er. Den innehåller en massa vegetariska recept som bygger på inspirerande fakta om hur balans mellan basiska och syrabildande livsmedel kan ge en hälsosammare livsstil
)Sen fortsätter du med Kimchin, så kan den stå och dra till sig ett tag innan maten är färdig. Min gastroläkare tyckte (efter mina senaste prover i februari) att jag skulle sluta med järnet
Det går på ett par minuter. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.