Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker. Glasnudelsallad. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Blanda samman alla ingredienser till dressingen och rör ner den i nudelsalladen. Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna
Servera grillspetten medglasnudelsalladen, hackade jordnötter och en klyfta lime till. Skölj av med kallt vatten och låt droppa av ordentligt i ett durkslag
Servera med färsk koriander samt en skvätt ljus soja och sweet chili sås. Halvera i så fall mängden nudlar, eller blanda ut med ytterligare grönsaker ifall du lyckats få rester över från salladen
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.