Toppa med mangosalsa, tofu och dressing. Mixa mandlar, koriander, limesaft, sesamolja, soja, olja och honung med en stavmixer eller i en matberedare till en slät sås
Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Servera glasnudelsalladen med den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
Här serveras de krispiga kycklingbitarna med en fräsch råkostsallad medasiatiska smaker. Finns det något godare än superkrispiga kycklingbitar med saftig insida
Älskar hettan och dessa smaker tillsammans med den krispiga salladen. jag hann till och med knäppa ett antal bilder med mobilen, innan den tycker att jag störde frukost-lugnet
Allra godast var det med en dijonsenapsvinaigrette, mumma. Den är så fräsch, krispig och god. Skär salladen i tunna strimlor, riv morötterna fint och blanda med böngroddarna
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Mjuk på insidan och krispig + brödig + sötstark på utsidan. *Koreansk sötstark jäst chilisås som du hittar på den asiatiska hyllan i välsorterade affärer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.