Du behöver egentligeninte fylla rispapperna med någonting alls - bara salta dem och krydda dem med paprikapulver när de har friterats så har du världen godaste snacks
½ st chili - efter smak. ½ knippekoriander - efter smak. ½ tsk flingsalt. Så här gör du 15 min Skär lax ifinfinabitar Skär avokadon i små tärningar Blanda soja, limesaft och vänd försiktigt detta ihop med laxebitarna. (Detta kan med fördel vilai kylen i 30 minuter , men går bra att köra på direkt) Bygg dinlaxtartar med lite avokado i botten och sen laxblandningen på toppen. (Jag använder runda formar som man tex trycker ut pepparkakor med) Strö över flingsalt och sesamfrön och serveras gärna med en skiva rostat bröd eller något gott knäckebröd Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 22 200 g laxfilè. 1 msk färskpressat limesaft
Kombinationenkrispigt, men ej tungt, friteratrispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Tid. Skär lax och avokado i små finatärningar. Finhacka lök och chili. Blanda soja och limesaft. Vänd försiktigtihop alla ingredienser och fördela i små portionsskålar
Nu har det varitasieninspireradmatlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
ChickenSticks. Ingredienser. Instruktioner. Börja med att göra jordnötsmjöl som du gör med en mandelkvarnen, eller finhackai en mixer utan att det bli ”smör”
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friteradkyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.