Jag är inte så särskilt bra på asiatisk mat på det stora hela, men det finns en smakkombination som jag är helt galen i och det är just ingefära – lime – chili – vitlök
Blanda soja, ingefära, vitlök, och muscovadosocker i en bunke tills sockret löst sig. Lägg machesallad, den krispiga gurk-och rädissalladen, avokado samt marinerad lax på toppen
Skär laxbitarna i mindre bitar. Låt morotsbitar, chili ochingefära få fräsa med i någon minut. Att laga mat är lite som terapi för mig, jag går liksom igenom vad som nyligen hänt i huvudet och tänker över saker medan jag håller på med händerna
Smaka av med salt. Blanda räkor, avokado, mango, rödlök, chili och kryddgrönt i en skål. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.