Det vi hann med under kvällen var i princip att äta, äta och äta lite till. Sedan helt plötsligt var det tolvslaget och då var det bara att skynda sig ut och skåla
Den här gången blev det en sorts asiatisk anksallad med nudlar och grejer. Den här såsen är mycket enkel att göra och blir så god att man kan äta den med sked
Så vi flyttade vegetarisk lördag till idag. Pressa ur vätskan ur de rivna morötterna (blir en god och nyttig juice-shot tsm med lite ingefära & citron)
Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Är det nå't jag avskyr är det att försöka blanda sallad i skålar som inte är tillräckligt stora så att grejerna trillar över kanten
Somliga rätter sätter sina minnesstämplar extra hårt i den där delen av hjärnan som samlar på matminnenoch man glömmer dom aldrig, vissa för att dom var smarrigaoch vissa av precis motsatt orsak
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart enmassa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
) Den här ugnspannkakan är väldigt lik en vanlig mjöl-ugnspannkaka till konsistensoch proportionerna mellan de olika ingredienserna, ochden innehåller inte enmassa ost som LCHF-ugnspannkakor ofta annars brukar göra
Lägg över på ett fat, torka ur pannan, och upprepa proceduren med resterande mängd gyoza. (Håll under tidenresterande mängd gyozaark fuktiga genom att täcka dem med en lätt fuktad handduk, eller dubbelvikt fuktat hushållspapper
En favorit är att ringla över asiatiska såser och oljor istället för olivolja och vinäger. Helt enkelt eftersom att det är dendelen av den nya kosthållningen som man känner sig mest hemma med och som man tror att man ska bli mätt på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.