1 ev.
maizena till redningSå här gör du Tärna kycklingfilén i jämnstora bitar. Hetta upp en wokpanna med 1 tsk olja. Bryn kycklingen tillsammans med lite salt, svartpeppar och sambal oelek. Skiva paprika, champinjoner, lök, minimajs och zucchini i lagom stora bitar. Ha ner alla grönsaker i den heta pannan och låt dem fräsa en liten stund. Slå sedan på kokosmjölken och kycklingfonden. Låt det koka ihop någon minut, innan du har i saften från 1/2 lime och soja. Smaka av med ev mer salt, peppar och sambal oelek. Red eventuellt med maizena till önskad konsistens. Servera i en djup tallrik med nudlar. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Idag var det dags att använda alla varor vi fick gratis när vi skaffade Ica-bankens kort, då bjöd dom nämligen på en himla massa grejer till en asiatisk gryta
I helgen kastade jag ihop en asiatiskkycklinggryta till lunch och det blev jättegott. Häll ned ungefär hälften av blandningen i kycklinggrytan och rör om så att det inte blir klumpar
Började dagen med att spendera några timmar i köket på La familia Macsad där fixade jag och kocken Rodrigo två stora formar med Tiramisu och ett 30 tal pannacotta för fredagen då min student inträffar
En bra gryta med nudlar till4 kycklingfiléer2 gula lökar1 kvarts savojkålshuvud eller vitkål1 brk. cocosmjölk vi använder kung markattas1 näve frysta ekologiska ärtor1 pressad limefisksåsrött curry pulversalt och pepparolja till stekningKorianderlite sockerSkala och dela löken i grova tärningar, gör det samma med kycklingen och kålen
Het kycklinggryta med chorizo. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.