Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Ett av Leos önskemål på middag kan va kyckling i sås. Det vill säga. Grädde/creme fraiche/soja/kalvfond som värms(för att inte skära sej) hällts över strimlad kyckling som går klart i ugnen
Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Dillkött är en riktig klassiker som smakar fantastiskt gott. En av mina favoriträtter. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfilé istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.