2 msk asiatisk fisksås. 2 msk asiatisk fisksås. Foto. Anders Hansson. Februari. Ja då är det dags för bokrea - ett fenomen som nu faktiskt tycks ha överlevt sig själv
En överraskande god rätt med härligt distinkta smaker av lime, chili, mynta och koriander. Om du har svårt för koriander, som alla verkar antingen älska eller hata, byt ut den mot bladpersilja
2 msk asiatisk fisksås. Fräs vitlöken en stund, tillsätt färsen och stek ordentligt. Riv ingefäran fint, pressa ut saften i en bunke och kasta bort fiberbollen som blir kvar
Före vi âkte iväg gjorde jag en "tömma kylen" sallad med lite asiatisk influenser. Vi har varit i Montpellier under helgen (onsdag - söndag) och idkat solbad och bröllopsfirande
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.