Krydda med salt och peppar. Vänd och pensla med hoisinsås ett par gånger. Häll av nudelvattnet och blanda med grönsakerna och grovhackad koriander eller bladpersilja som jag föredrar
Ketjap manis ser ut som ovan och hittas bland de asiatiska varorna i mataffären. Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Relaterade Grillade räkor medasiatisk touch. Krydda med svartpeppar. Grillade räkor till middag som legat i en marinad av vitlök, chili och massa koriander
Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Smaka av med ev lite mer salt. Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön
Servera medasiatisk ketchup. Pensla med glazen några gånger under tiden. 1asiatisk ketchup, se recept. 1asiatiskketchupGrillad högrev medasiatisk ketchup 1
Massera/knåda med händerna så kålen och bladen mjuknar. Ingredienser5 mangoldblad4 stjälkar grönröd kål (det är som grönkål med är rödaktig)1/2 litet huvud rödkål4 msk sesamfrön1/2 msk honung1 msk sesamolja eller rapsolja1 msk citronjuice1/2 msk äppelcidervinäger4 cm finriven färsk ingefäraEn nypa saltGör så härStrimla kålen och mangold bladen fint och lägg i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.