Koka riset precis som vanligt men byt ut vatten mot samma mängd kokosgrädde. 1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 1Jasminris. 1Blanda ingredienserna medfisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Stek fiskkakorna 2 minuter på varje sida. 1En personlig favorit är att servera fiskkakornamed ett smakfullt kokosinspirerat ris
Asiatiska fishcakesKokt torsk med klassiska tillbehör. Torsken tillagade jag genom sjudning i fiskbuljong i traktörpanna och serverade med kokt potatis, färsk babyspenat, hackat kokt ägg, skirat smör och riven pepparrot
Se till så att riset nästan är klart när du börjar med nästa steg. Hela grejen med den här woken är att få till en smakbrytning mellan syrligt/sött/salt och
Servera rätten i formenmed bröd och extra citronklyftor. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg alla ingredienserna ovanpå riset i formen,salta och peppra
Servera genast medriset. Sätt på riset och när det är färdigt är maten klar. Fisken får asiatisk touch genom ingefära, vitlök, koriander och chili - allt underlättat av ett litet paket frysta asiatiska kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.